FAQ - Vanlige spørsmål og svar

Skandia møblerHvor lang tid tar leveringen?

Vanligvis bruker vi mellom 7 til 8 uker på ferdigstille og levere hjem til deg ditt møbelAlle våre møbler lages etter individuelle behov. Etter at du har valgt og bestilt møbler på vår nettbutikk, setter vi de i produksjon.

Skandia møblerHvor mye koster frakt til meg?

Vi leverer hjem til deg til faste priser uansett vekt og mengde. Det vil si at prisene nedenfor gjelder pr bestilling og ikke pr vare. Varene leveres med budbil og du blir kontaktet av transportøren for å avtale leveringstidspunkt. Varene leveres på pall (f.eks. bord, kommoder, etc.) eller pakket inn i pappesker (f.eks. stoler) til nærmeste inngangsdør på bakkenivå. Dette forutsetter bilvei helt frem til inngangsdøren med fremkommelighet for lastebil.
Fraktalternativene genereres automatisk i løpet av kjøpsprosessen basert på ditt postnummer.

Fraktpriser
Postnummer 0000-2999: kr 890
Postnummer 3000-5999: kr 1290 
Postnummer 6000-7999: kr 1590 
Postnummer 8000-8999: kr 1990
Postnummer 9000-9999: kr 2490 


Skandia møblerHvordan vedlikeholder jeg mitt møbel?

Hvert enkelt tre er et stykke natur, som etter felling og oppskjæring bevarer et særpreg i styrke, struktur og følsomhet lys. Derfor vil det alltid være naturlige forskjeller i treets utseende. 

Møbler laget av eik bør rengjøres med en fuktig klut. Det anbefales heller ikke å bruke for mye husholdningskjemikalier. Overflater bør rengjøres umiddelbart. Med regelmessig rengjøring og vedlikehold, vil du ha glede av møbelet ditt i mange år fremover. Vi anbefaler daglig rengjøring med en lett fuktet bomullsklut for å unngå at søl blir liggende over lengre tid. Varme gjenstander må ikke settes direkte på produktet, og det bør ikke dekkes til med lufttette materialer. Fuktig jern kan danne merker i oljede overflater.
Bruk alltid underlag på gryter og pyntegjenstander for å unngå merker og ryper.
Møbler laget i eik liker ikke dramatiske temperaturendringer, så prøv å ikke oppbevare eikemøbler i et veldig kaldt eller veldig varmt rom. Hvis møblene ikke er spesielt laget for utendørs oppbevaring, bruk dem kun innendørs.

Skandia møblerHva gjør jeg når jeg mottar varene?
Ved mottak av varer skal du kontrollere de leverte varene for å sikre at det kan gjøres innsigelser eller reklamasjon overfor leverandøren dersom det er feil eller mangler ved leveransen. 
NB! Vær varsom med emballasje under åpning og ved montering. Skulle det være skader på varen, eller om varen skal returneres av andre årsaker er det ønskelig at denne blir returnert oss i originalemballasje.

Skandia møblerKan møbler laget i eik fornyes?

Eikemøbler får mer og mer sjarm for hvert år som går. Ettersom eik er et naturmateriale, får det bare mer karakter med årene, som formes av hver tilfeldig ripe eller på annen måte etterlatt merke. Ufullkommenheter som har dukket opp over tid på eikemøbler er egentlig ikke merkbare, i motsetning til møbler som ikke er laget av heltre eik. Men hvis du likevel bestemte deg for å fornye eikemøblene, er det definitivt mulig å gjøre det. Vi anbefaler å kontakte fagfolk for å få et resultat av virkelig høy kvalitet og få møblene til å se ut som nye igjen. Når du fornyer møbler, kan du ikke bare gjenopprette deres opprinnelige utseende, men også endre dem, for eksempel ved å velge en annen farge - på denne måten kan du endre interiøret i hjemmet ditt.

Skandia møblerLager dere spesialtilpassede møbler?

JA, absolutt! Vi jobber sammen med kunder for å realisere deres visjoner og skape koselig hjem. Vi tar på oss hvert prosjekt med stor glede. Vi gir råd til kunder om materialer, mål og de mest hensiktsmessige løsningene for å realisere ideene deres. Noen ganger bidrar vi også til møbeldesign. Vi liker utfordringer, så vi er åpne for ulike ideer og prosjekter.