Om oss

Velkommen til Skandia møbler som er inspirert av Skandinavisk natur. Vi ønsker at våre møbler skal gi verdi til både livsstil og kvalitet. Vi brenner for å skape en atmosfære du ønsker å være en del av. Derfor har vi stort fokus og ambisjon på:

Eksklusive kvalitets møblerEksklusive kvalitetsmøbler

Hvert møbel er som et kunstverk å regne, og er nøye utført for hånd på fabrikken vår. Skandia møbler lager eksklusive møbler i heltre eik som ikke mange andre har.

 

 Tidløs designTidløs design

Kombinasjon av nøyaktig valgte råvarer og lidenskap i vårt arbeid skaper tidløs design. Eik gir verdi til både livsstil og kvalitet som skaper en atmosfære der du ønsker å være.

 

Eleganse og stilren harmony

Eleganse og stilren harmony

Våre møbler er laget av de beste råvarer som gjenspeiles i det nøyaktige håndarbeidet. Skap eleganse og stilren harmoni i hjemmet. 

 

Møbler skapt til DEG

Alle våre møbler er produsert for hånd av dyktige møbelsnekkere. Møblene er laget i høyeste kvalitet heltre eik og de mest holdbare materialene. Eksklusiv, tidløs og elegant design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner. 

Etter at du har valgt og bestilt møblene fra vår nettbutikk, sender vi din ordre til vår fabrikk. Våre erfarne møbelsnekkere håndlager hvert eneste møbel og har stor fokus på kvalitet og detaljer. Derfor er hvert Skandia møbel produkt helt unikt, laget spesielt for deg. Våre møbler finnes i flere varianter og størrelser. Det gir muligheten til å skreddersy helt etter dine ønsker og behov. Med forskjellige valgmuligheter blant en mengde skinn, tekstil og treverk i ulike farger, har du rom for å skape et møbel som passer perfekt for deg. Skap et hjem og en atmosfære der du ønsker å være.

Personlig service

Dersom du trenger hjelp eller lurer på noe, ønsker jeg deg velkommen til å ta kontakt med meg, Ausrine Olsen, daglig leder og salgsansvarlig i Skandia møbler. Min epost info@skandiamobler.no og mitt tlf. nr 975 82 586.

en mengde skin, tekstile og treverk i ulike farger

Skandia møbler har egen nettbutikk der du kan handle enkelt og trygt hele døgnet. Ønsker du derimot å kjenne på kvaliteten, få gode tips, prøvesitte og velge blant en mengde skinn, tekstil og treverk i ulike farger før du bestemmer deg for å handle ? Noen av produktene våre utstilt i Rælingen og du er velkommen til et besøk! Ta kontakt med meg og kom innom for en hyggelig prat! :)